Всім привіт.
Вище я описував свою проблему з ІММО Канго 1,9 Д 2000 р., при повороті ключа часто моргала лампочка, відповідно авто не заводилось
Відразу порекомендую найкоротщі шляхи виходу з цієї ситуації, щоб Канговоди не мордували себе і авто:
1. Один ключ заводить, другий ні (якщо це на вашу думку механічне ушкодження типу- щось в ключі відпаялось, тріснуло, можна пропаяти схему ключа)
якщо пайка недопомогла рекомендую терміново по газеті знайти ключника і зробити електронну копію вашого ключа (умовно недорого від 10-до 50 у.е).
2. В разі коли один ключ був і перестав заводити всеодно шукаєте по газеті ключних справ майстра, але тоді вам прийдеться йому дати щей свій ІММО (знаходиться під панеллю приладів)
3. Якщо копіювання ключа не допомогло необхідно спробувати перепрограмувати вашу систему ІММО робиться це за допомогую приладів AVP (тобто знов шукаємо ключних справ майстра, але при умові що він має АВПшку і вміє нею користуватись

) для перепрограмування ІММО потрідно знати ваш 4х значний код - його можна вичислити через спеціальну програму (пишіть мені скажу де і як) абож довідатись в офіціалів.
4. Перепрограмування недопомогло, просите цьогож майстра перевести Ваше авто в сервісний режим їдите в офіційний сервісний центр Рено.
5. Найгірший варіант коли вирок майстра - повна заміна системи ІММО (вартість такої забави як правило 1500 у.е) Навіть при такому жахливому випадку не поспішайте приймати рішення, а спробуйте випитати в майстра причину несправності і я знаю принаймі одного кудесніка він ремонтує ці плати.
Всім ніпуха